בפסטיבל המתקיים לראשונה יוצגו עבודות של מסיימי תואר שני במחול של האקדמיה למוסיקה ולמחול ירושלים
האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים תקיים בפעם הראשונה את פסטיבל "קו הסיום" ובו יוצגו עבודות של מסיימי תואר שני במחול.
היצירות יוצגו לקהל הרחב בשילוב שיח על כוס קפה בין היוצר/ת לבין מורים מהפקולטה באקדמיה והקהל. הכניסה ללא תשלום.
הבוגרים שעבודותיהם מוצגות בפסטיבל הם בני המחזור השני ללימודי תואר שני במחול באקדמיה הירושלמית. האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים היא המוסד הישראלי היחיד שבמסגרתו מתקיימים לימודים לתואר שני במחול.
יצירות בוגרי התואר השני מהוות נקודת מפגש מרתקת בין נקודות ראות שונות ומגוונות על השדה של המחול העכשווי. העבודות שיוצגו ב"קו הסיום" יציגו מפגש של עולמות אמנותיים שונים על במה אחת. הן יראו כיצד אמנות פלסטית מדברת עם מחול, וידאו ארט יתמזג איתו, אופרה פוגשת צעצועי ילדים ויצירות שונות שוברות את החיץ המקודש שבין היוצר ויצירתו לקהל.
היצירות שיוצגו בפסטיבל "קו הסיום" נעות על הקו המחבר בין שלושה קטבים: האישי והאינטימי ביותר, הפוליטי המגיב לסביבתו והעיסוק בחומר הממשי והתנועתי שמשמרים ומחיים את תנועת הגוף והנפש. במהלך הפסטיבל תינתן לקהל הזדמנות לפגוש את היוצרים ואת מנחי העבודות לשיח קצר על כוס קפה. הפסטיבל מהווה גם נקודת זינוק להמשך דרכם של היוצרים הצעירים שעתידים להטביע את חותם האישי והאמנותי על סביבתם.
בראש לימודי התואר השני למחול עומדת ד"ר ורד אביב.

מיכל מכלוביץ' (צילום: יחסי ציבור)
יום ד' 9.12
17:00- ביני לביני: "ניאנה" - נינה ארצי, "הפסקתי להרוג את עצמי" - מיכל מכלוביץ', "ידיים רוקדות מול המים" - מעיין זהר
18:30 - גברים ונשים – מבטים צולבים: - "love" רונה דניאלי, "צלע ארעית" - מינה קנטושוב, "עלמה את חושבת?" - אילנית גילעדי, "אולי רק מלאה" - נטע עז צדוק
20:15 מוצק נוזלי - מחול וזהות נשית: "ח ומ (ר)" - אפרת וונסובר אבני, " Her Moza " - סיגל ארמוזה, "שלוש" - דורית לוי
יום ה' 10.12
16:00 - אהבה ומלחמה: "הקפולטי והמונטקי" - עידן כהן
17:45 - בית ריק/מלא: "בוידעם" - שרי טובל, ליזה אנדראוס, RED TOUCH" - מגע אדום" - רותם גרינברג
19:30 - כחומר ביד היוצר: BODIES- שרון וזנה

אילנית גילעדי (צילום: יחסי ציבור)
פסטיבל "קו הסיום" יתקיים ב-9 בדצמבר 2015 החל מ-17:00 וב-10 בדצמבר החל מ-16:00 בדצמבר 2015 בבניין האקדמיה בגבעת רם, האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים. הכניסה חופשית! להזמנת כרטיסים מראש, ללא תשלום