מכון דוידסון שבמכון ויצמן למדע ברחובות מקיים הרצאה על הטופו: מדע, תזונה וקולינריה
הציבור הרחב מוזמן לאירוע "טופו בטעם" - ערב תרבות מדע מהנה שיתקיים במכון דוידסון שבמכון וייצמן למדע ברחובות במסגרת הסדרה "מפגשים בחזית המדע".
הערב הכולל הרצאה על המדע אשר בבסיס תהליכי ההכנה של מוצרי הטופו, היבטים תזונתיים של צריכת סויה טופו ופיטואסטרוגנים וכן הדגמה וטעימות של מוצרי הטופו. הערב יכלול הרצאות, הדגמה וטעימות.
המציגים בערב הם ד"ר נעמי זיו, ד"ר לכימיה וביואינפורמטיקה, כותבת ומרצה על הכימיה של הבישול וכותבת את הבלוג "מדע בצלחת", הגר מילר-אלמוג, דיאטנית קלינית, שירותי בריאות כללית, מחוז תל אביב יפו ושף בועז צאירי, M.A., מייסד מסעדת "סאקורה" וטופו מאסטר.

"טופו בטעם" (יח"צ)
האירוע יתקיים ב-25 בנובמבר 2014 בשעה 19:30 באולם הברווז, מכון דוידסון לחינוך מדעי, מכון וייצמן, רחובות. מחיר לכרטיס: 70 ש"ח, ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש באתר האינטרנט. לשאלות ובירורים: 08-9378300