הפסטיבל בגן האודיטוריום יכלול מפגשים עם שפים, טעימות, סדנאות יין ועוד
גם השנה יתקיים פסטיבל "ביכורי יין וגבינות", זו הפעם השביעית ברציפות, בגן האודיטוריום בחיפה.
השנה יעמוד הפסטיבל בסימן שילובי טעמים. סדנאות מיוחדות על התאמת מאכלים ליין, אירוח חלבי: שילובי גבינות ויין שוקולד ויין , סדנאות Riedel לשימושים נכונים בכוסות היין, הדרכות שפים לשילוב יין במטבח ועוד.
מיטב היקבים, המחלבות, יצרני שמני הזית, השוקלטיירים ויצרני המעדנים למיניהם יציגו מתוצרתם. הפסטיבל משלב בתוכו חוויה קולינרית הכוללת מפגשים עם שפים מובילים, סדנאות של בעלי מקצוע בולטים בתחום היין והגבינות ודיונים על העולם הגסטרונומי בראי הקולנוע.
הפסטיבל נועד לקדם את תרבות היין בישראל בכלל ובאזור חיפה והצפון בפרט באווירה תרבותית ייחודית לאזור הר הכרמל.
הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 31 במאי -2 ביוני 2011 בין השעות 23:00-18:00. כניסה: 50 שקלים בקופות הכרטיסים בימי הפסטיבל. המוזמנים יקבלו מכוס יוקרתית לטעימות.