נמל תל-אביב מזמין לבילוי חורפי הכולל החלקה על הקרח ותפריטי חורף במסעדות
במסגרת חגיגות 75 לנמל תל אביב שעורכת חברת "אוצר מפעלי ים", יתעטף הנמל למשך עשרה ימים בצבעים, קולות, טעמים וריחות של חורף בניחוח חו"ל, המוכרים מניו יורק, לונדון וברלין.
בכל ימי אירוע "חורף מדהים בנמל" (שיתקיימו עד ה-4 בפברואר), יוכלו המבקרים בנמל ליהנות מזירת ההחלקה על הקרח (במחירים נמוכים במיוחד) ומתפריט חורף חדש של מסעדות הנמל, ביניהן "יוליה", "בויה", "בית בנמל- המסעדה", "ספידו-בר", "פיר 23", "שלוותה", "קפה גרג", "קפה נמרוד".
לדברי איריס ברץ, מנכ"ל "אוצר מפעלי ים": "אנו מזמינים את כולם לבוא ולטייל ברחבי מתחם נמל תל-אביב, שיעטה על עצמו לבוש חורפי וחגיגי. פעילות החורף מהווה דוגמה מציינת לתוכן המשלב פעילות פנים בתוך העסקים ופעילות חוץ האפשריים בעיקר בזכות התמהיל הייחודי בנמל והקשרים הטובים בין כלל המסעדות בנמל החוברות לפעילות משותפת".
נמל תל אביב הוקם לפני 75 שנה על ידי חברת "אוצר מפעלי ים" והוא הנמל העברי הראשון.
לפני כעשר שנים הוחלט לשקם ולפתח את הנמל להפוך אותו למקום מפגש, תרבות, בילוי ופנאי חוויתי בין העיר לים. כחלק מהליך זה, חברת "אוצר מפעלי ים" שיקמה את מבני הנמל ההיסטוריים ופיתחה את השטחים הציבוריים לרבות בניית טיילות העץ המהוות כיום מוקד עליה לרגל למבקרים ואף זיכו את הנמל בפרסים בינלאומיים רבים.
"חורף בנמל ת"א" (צילום: יוסי צבקר)
בהליך פיתוח וששיקום נמל תל אביב הושקעו למעלה מ-170 מיליון ₪. כיום הנמל נחשב לאחד האתרים המתויירים ביותר בישראל עם למעלה מ-100,000 מבקרים בשבוע ועם מגוון רחב של מקומות פנאי, בילוי, תרבות, ספורט, מוזיקה, קניות, אוכל ויצירה.
אירועי החורף בנמל תל-אביב יתקיימו עד ה-4 בפברואר 2012. בימים א'-ה', 22:00-14:30, שישי שבת - 22:00-10:00. הפעילות תתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר. זירת ההחלקה על הקרח והמנות במסעדות יפעלו לאורך כל ימי הפעילות באופן מלא.