אמנים עניין פסטיבלים בידור ילדים קלאסי קולנוע מוזיקה מחול תיאטרון
רכישת כרטיסים אינדקס דרום ירושלים צפון חיפה מרכז תל-אביב
הופעות, פעילויות לילדים, לוח מופעים, סרטים וכרטיסים
עניין
לוח האירועים 2024 אפריל 
א ב ג ד ה ו ש
 
10111213
14151617181920
21222324252627
282930
ידיעה
 
מאת: מערכת הבמה נפלאות הבישול המולקולרי
 

 
 
ד"ר סרחיו ברוידו יציג בחמד"ע שיטות לבישול מולקולרי בליווי הדגמות


בשנים האחרונות מתרחשת מהפכה בעולם הגסטרונומי: השפים הגדולים בעולם פונים אל מעבדות הכימיה והפיזיקה כדי לקבל השראה, שיטות בישול חדשות ומטעמים מפתיעים. הגסטרונומיה המולקולרית מאמצת שיטות בישול וחומרי גלם חדשים המרחיבים את האפשרויות שבידי הטבח לרגש ולאתגר את חיכו של קהל הסועדים. המנות היצירתיות והחדשניות המוגשות פותחות לפני הסועדים עולם חדש של טעמים, מרקמים וצורות הגשה.
 
ד"ר סרחיו ברוידו יציג את השיטות המובילות את הבישול המולקולרי בליווי הדגמות. בהמשך הערב אפשר יהיה להתנסות באופן אישי בהכנת מנה בשיטות החדשות. ברוידו, ביולוג מולקולרי בהשכלתו הוא מומחה לבישול יצירתי-מולקולרי, משמש יועץ ומדריך לשפים ולמסעדות ישראליות ועוסק בפיתוח חומרים ושיטות לבישול מולקולרי.
 
האירוע יתקיים ביום שני, 1 בדצמבר 2008 ב- 19:00 בחמד"ע – מרכז לחינוך מדעי בתל-אביב. האירוע חופשי וללא תשלום, אך מספר המקומות מוגבל. יש להירשם מראש בטל`: 03-5210802 או באמצעות טופס ההרשמה.  
  

 

למועדי מופעים >

06/11/2008   :תאריך יצירה

הדפס הוסף תגובה

הפוך לדף הבית   |   מי אנחנו  |  כתבו לנו   |  תנאי שימוש   | פרסום באתר   |   לרכישת כרטיסים   

ארכיון אינדקס   |  ארכיון אמנים   |  ארכיון אולמות   |  ארכיון אירועים   |  ארכיון כתבות

תיאטרון מחול | מוזיקה  | קולנוע  | קלאסי  | ילדים  | בידור  | פסטיבלים  | עניין  | אמנים

ביקורת תיאטרון  |  ביקורת מחולביקורת אופרהביקורת קולנועעולים השבוע | ראיונות קולנוע

ביקורת מוזיקה | ביקורת הופעות   |  ביקורת אלבומים |  אלבום והופעה  |  פותח קופסה  |   פותח קופה  

מה עושים עם הילדים בשבת  ההופעות השוות של השבועאירועים בחינם השבוע