ד"ר סרחיו ברוידו יציג בחמד"ע שיטות לבישול מולקולרי בליווי הדגמות
בשנים האחרונות מתרחשת מהפכה בעולם הגסטרונומי: השפים הגדולים בעולם פונים אל מעבדות הכימיה והפיזיקה כדי לקבל השראה, שיטות בישול חדשות ומטעמים מפתיעים. הגסטרונומיה המולקולרית מאמצת שיטות בישול וחומרי גלם חדשים המרחיבים את האפשרויות שבידי הטבח לרגש ולאתגר את חיכו של קהל הסועדים. המנות היצירתיות והחדשניות המוגשות פותחות לפני הסועדים עולם חדש של טעמים, מרקמים וצורות הגשה.
ד"ר סרחיו ברוידו יציג את השיטות המובילות את הבישול המולקולרי בליווי הדגמות. בהמשך הערב אפשר יהיה להתנסות באופן אישי בהכנת מנה בשיטות החדשות. ברוידו, ביולוג מולקולרי בהשכלתו הוא מומחה לבישול יצירתי-מולקולרי, משמש יועץ ומדריך לשפים ולמסעדות ישראליות ועוסק בפיתוח חומרים ושיטות לבישול מולקולרי.
האירוע יתקיים ביום שני, 1 בדצמבר 2008 ב- 19:00 בחמד"ע – מרכז לחינוך מדעי בתל-אביב. האירוע חופשי וללא תשלום, אך מספר המקומות מוגבל. יש להירשם מראש בטל`: 03-5210802 או באמצעות טופס ההרשמה.