סגור בנר
אמנים עניין פסטיבלים בידור ילדים קלאסי קולנוע מוזיקה מחול תיאטרון
רכישת כרטיסים אינדקס דרום ירושלים צפון חיפה מרכז תל-אביב
הופעות, פעילויות לילדים, לוח מופעים, סרטים וכרטיסים
עניין
לוח האירועים 2019 פברואר 
א ב ג ד ה ו ש
     
10111213141516
17181920212223
2425262728
ידיעה
 
מאת: מערכת הבמה שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל 2019
 

 
 
האירוע יתמקד השנה בחבל פרובאנס-אלפ-קוט ד'אזור (אזור הדרום) ויארח שפים עטורי פרסים



SO FRENCH SO FOOD

שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל יוצא לדרך בפעם השביעית. השנה יארחו שפים ישראליים מ-11 מסעדות שונות וקונדיטוריה אחת 15 שפים צרפתים, קונדיטור אחד ואמן אפייה אחד עטורי כוכבי מישלן ופרסים בינלאומיים. האירוע יתמקד השנה בשיתוף עם חבל פרובאנס-אלפ-קוט ד'אזור (אזור הדרום) שבו ניתן לגלות גסטרונומיה מעודנת, מנות צבעוניות, המדגישות את מגוון טעמיו האותנטיים של המטבח הים-תיכוני. בתכנית: כיתות אמן, הרצאה וטעימות, משתה פילוסופי וסדנאות.


אזור הדרום, מקור: המכון הצרפתי


אירועי שבוע הקולינריה:
 
משתה פילוסופי
 
כשהפילוסופיה פוגשת את האמנות והקולינריה - הרצאתו של הפילוסוף הצרפתי ג'וזף כהן לצד השפית רימה אולברה ממסעדת אואזיס. לאחר ההרצאה, החל מ־20:30 יוזמנו המשתתפים לארוחה שתכין השפית. 
10 בפברואר, 19:30, גבעון פורום לאמנות - אלרואי 3 נווה צדק, תל אביב. השתתפות באירוע - הרצאה וארוחה: 250 ש"ח. להזמנה: 03-6206022


ללמוד את המקצועות הקולינריים בצרפת, מקור: המכון הצרפתי


סדנת קמפוס פרנס
 
ללמוד את המקצועות הקולינריים בצרפת - מחלקת Campus France במכון הצרפתי מציעה ערב מידע והיכרות עם בתי הספר לאמנות הקולינריה והמלונאות הטובים ביותר בצרפת. בהשתתפות נציגי הקורדון בלו, אלכסנדר מרין והשף כריסטיאן מואן, שזכה במדליית זהב בתחרות טבחי צרפת ובאקדמיה הקולינרית של צרפת. אירוע באנגלית ובעברית.
11 בפברואר, 18:30, המכון הצרפתי בתל אביב. כניסה חופשית. לבירורים: 03-7968035   


הרצאה וטעימות: הסודות המתוקים של דרום צרפת
האנקדוטות מאחורי הממ תקים של פרובנס והריביירה הצרפתית -דוד קישקה, יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית. בתום ההרצאה, הקהל מוזמן לטעימות של ממתקים מבתי המגדנות הגדולים של איזור דרום צרפת. הרצאה בעברית.
12 בפברואר, 19:00, האודיטוריום של המכון הצרפתי בתל אביב. כניסה: 50 ₪, להזמנות
03-7968025



הרצאה וטעימות, מקור: המכון הצרפתי


 
כיתות אמן
 
פיסאלאדייר וטרט לימון עם מרנג על ידי השפים הצרפתים ליונל לוי, בעל כוכב מישלן, וז'אן מישל ליורקה, בעל כוכב מישלן.
13 בפברואר, 15:30, שרתון תל אביב. להזמנות: 03-7968025

אירועי שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל יתקיימו בין התאריכים 13-10 בפברואר 2019 בגבעון פורום לאמנות, במכון הצרפתי ובמלון שרתון בתל אביב

למועדי מופעים >

31/01/2019   :תאריך יצירה
הדפס הוסף תגובה

הפוך לדף הבית   |   מי אנחנו  |  כתבו לנו   |  תנאי שימוש   | פרסום באתר   |   לרכישת כרטיסים   

ארכיון אינדקס   |  ארכיון אמנים   |  ארכיון אולמות   |  ארכיון אירועים   |  ארכיון כתבות

תיאטרון מחול | מוזיקה  | קולנוע  | קלאסי  | ילדים  | בידור  | פסטיבלים  | עניין  | אמנים

ביקורת תיאטרון  |  ביקורת מחולביקורת אופרהביקורת קולנועעולים השבוע | ראיונות קולנוע

ביקורת מוזיקה | ביקורת הופעות   |  ביקורת אלבומים |  אלבום והופעה  |  פותח קופסה  |   פותח קופה  

מה עושים עם הילדים בשבת  ההופעות השוות של השבועאירועים בחינם השבוע