 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
א |
ב |
ג |
ד |
ה |
ו |
ש |
|
| | |
| | | | | 1 | 2 | 3 | | | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | | | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | | | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | | | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
אורחים |
 |
|
|
|
| |
| The Beatles Symphony |
המופע הסימפוני של הביטלס |
|
|
|
|
|
|
להקת המחווה הבינלאומית The Bestbeat (סרביה) בליווי תזמורת סימפונית גדולה
The Bestbeat איננה עוד להקת קאברים, אלא פרויקט אמנותי ברמה עולמית שמעביר את הרוח והקסם של רביעיית ליברפול האגדית. כבר שני עשורים שהמוזיקאים משחזרים על הבמה את ההתפתחות המוזיקלית של הביטלס – מהצלילים הראשונים ב־Cavern Club ובתקופת Ed Sullivan Show, ועד לעושר הפסיכדלי של Sgt. Pepper’s והבשלות של Abbey Road.
כלי הנגינה האותנטיים (Ludwig, Rickenbacker, Hofner, Vox), השחזורים המדויקים של התלבושות והכריזמה הבימתית של חברי הלהקה יוצרים תחושת נוכחות מלאה – כאילו הביטלס עצמם על הבמה. בשנת 2012 מגזין Newsweek הכתיר את The Bestbeat כאחת מלהקות המחווה הטובות בעולם. ייחודם של הקונצרטים בישראל הוא בליווי התזמורת הסימפונית – שירים אהובים על מיליונים יקבלו חיים חדשים: המנגינות המוכרות ינשמו בעוצמה סימפונית רחבה, הבלדות הרכות יישמעו עמוקות ומרגשות יותר, והלהיטים הרוקיסטיים ירעידו את האולם בעוצמה חדשה ומפתיעה.
Hey Jude, Let It Be, Come Together, Yesterday – ועוד עשרות להיטים על־זמניים יישמעו כפי שמעולם לא שמעתם.
רכישת כרטיסים
|
|
|
| מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|