|
|
 |
סמינר הקיבוצים |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מאת: סטיבן בלבר נוסח עברי: אסף צפור בימוי: נופר משה עיצוב חלל ותלבושות: נופר ליבנה מוסיקה מקורית: גדי יער |
שחקניות: עמית ויינברג, יוני גרין, אביה שפיצר |
|
|
|
|
בתקופה האחרונה מקרי ההטרדות המיניות ופרשיות האונס הפכו לנושאים בוערים ומשמעותיים. ההצגה "טייפ" תעלה לדיון ולמודעות את הנושאים הללו מנקודת מבט אחרת, צעירה, בועטת ומסקרנת, ותביא למרכז את דמות האישה. מותחן מסקרן על שלושה חברים ותיקים מימי התיכון, הנפגשים בבית מלון בלנסינג, לאחר עשר שנות נתק.
וינס, כבאי עצבני, ממתין בחדרו במוטל לבואם של איימי, בת זוגו לשעבר מהתיכון ועוזרת לתובע המחוזי בהווה, ולג'ון, חברו הטוב, במאי הסרטים. השניים מגיעים למוטל ונדהמים לגלות הפתעה שתיאלץ אותם להתמודד עם סוד אפל ואפוף מסתורין מן העבר. ההצגה מדברת על הפער בין הזיכרון לאמת, הגבולות המעומעמים של אמון וחברות ומשמעות המושג אונס.
מתי החבר שלי משתמש באמון שנתתי בו, וחוצה את הגבול האדום? העבר, גדוש המניפולציות, השקרים וההסתרות, צפוי לאמת את החברים הוותיקים עם הגבולות האלה ולהשפיע על חייהם.
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|