|
|
|
פסטיבל ישראל 2009 |
|
|
|
|
|
|
צל תמר - אשדות יעקב איחוד |
|
|
|
|
|
|
"צל תמר" מסעדה כפרית, אשדות יעקב איחוד.
אוכלים: "קדירת יען עם ירקות שורש" היא אחת המנות החורפיות והמיוחדות שיוגשו בימי הפסטיבל בנוסף לעוד מבחר מנות מיוחדות שישולבו בתפריט העשיר של המסעדה. המנות נעשות על טהרת התוצרת המקומית של עמק הירדן ומדגישות את הבננות, האבוקדו, התמר ומוצריו,דגים ובשר יען. אפיון: יזמות של אנשים צעירים שבמסירות ונחישות יצרו ויוצרים קולינריה אחרת בכנרת, מקצועית ברמה ארצית ועם זאת מאד מקומית. "מנות הפסטיבל, התפריט המגוון והקבוע והמקום הרחב והיפיפה, מתאימים במיוחד לקהל המשפחתי הנוהה למסעדה המביאה עונג לכל הדורות. עושים: נהנים עם הילדים גם במסעדה טובה ובסבך הצמחייה העשירה. מתי: ימי א` עד שבת כולל 23:00 – 09:00 מנות הפסטיבל המיוחדות, בנוסף לתפריט הרגיל יוגשו כל סופ"ש בשעות: 22:00 – 12:00 טל` לפרטים והזמנות: 04-6756688
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|