סגור בנר
אמנים עניין פסטיבלים בידור ילדים קלאסי קולנוע מוזיקה מחול תיאטרון
רכישת כרטיסים אינדקס דרום ירושלים צפון חיפה מרכז תל-אביב
הופעות, פעילויות לילדים, לוח מופעים, סרטים וכרטיסים
עניין
לוח האירועים 2020 יולי 
א ב ג ד ה ו ש
   
1011
12131415161718
19202122232425
262728293031
פסטיבלים שונים
 
פסטיבל האוכל החקלאי - מהשדה לצלחת
 
 
 
תמונות היכן ומתי

בשלני צפון הנגב מחכים לכם עם אוכל טרי וטעים שהגיע ישר מן השדה.... בסוף השבוע הראשון של הפסטיבל שיימשך במשך שני סופי שבוע יפתחו את שעריהם מגוון אתרי אוכל ואירוח- מסעדות, בשלנים, אטרקציות חקלאיות, מאפיות ומחלבות במיוחד עבורכם. הפסטיבל מבוסס על תוצרת טרייה אשר גדלה באזור וממנה מוכנים מאכלי הפסטיבל. לצד אתרי החקלאות יש גם מספר מחלבות בוטיק שמייצרות גבינות עיזים ובקר משובחות, בשלנים מקומיים ואתרים המציעים סיורים חקלאיים ופעילות קטיף. זוהי הזדמנות מושלמת לבוא ולטעום את המאכלים כשהם טריים ונקטפים ישר מהשדה, לצלחת שלכם.

פסטיבל יין הקיבוצים השלישי', קיבוץ זיקים, מארח את עלמה זוהר
יום חמישי 29.5 החל מהשעה 19:00
טעימות ומופע בערב אחד. זו השנה השלישית בה יערך פסטיבל היין הייחודי- 'פסטיבל יין הקיבוצים', בקיבוץ זיקים. כ-20 יקבי בוטיק מתוצרת ישראל יתאספו לערב אחד ויציגו לטעימות את מיטב היינות, ויתחרו על ליבם וטעמם של חובבי היין. הפסטיבל יגיע לשיאו במופע של הזמרת עלמה זוהר, עם מיטב להיטיה ('שיר אהבה אינדיאני', 'אגו טריפ', 'דע' ושירים מאלבומה החדש).

כמיטב המסורת של פסטיבלי היין המכובדים בארץ ובעולם, יסתובבו האורחים בין דוכני היקבים, יטעמו ויירכשו מעשרות סוגי היינות שיוצגו. בין מזיגה לטעימה וצפייה במופע, יהנו האורחים מדוכני מזון רבים: סושי, גבינות, מאפים, גלידות, עוגות, מתוקים ועוד. במתחם בפסטיבל יפתח מטווח ירי חץ וקשת מקצועי של 'מועדון קשתי כוכב', ממושב כוכב מיכאל, ולאורחים תינתן הזדמנות חד פעמית לבחון את עצמם בקליעה למטרה

האירוע יתקיים ברחבת הדשא המרכזית בקיבוץ זיקים (שילוט בכניסה לקיבוץ). פתיחת הפסטיבל: החל מ-19:00.תחילת המופע של עלמה זהר: 21:30. עלות כרטיס הכניסה למתחם- 65 ₪ לאדם (כולל המופע, טעימות וכוס יין יוקרתית במתנה)לפרטים: מעיין- 0523962520.

אביב בכרמים- יריד קיבוצי ירוק לכל המשפחה -יריד בניחוח שבועות
שישי, 30.5 11:00-17:00 בקיבוץ כרמים
יריד האביב של כרמים הוא אירוע כפרי אביבי מלא פעילויות לכל טעם וגיל. שוק כפרי עם ירקות, לחם, גבינות, שמן זית ומוצרים אורגניים שונים ,דוכני אוכל ללקק את השפתיים, פעילויות ספורט מגוונות ,טיפולים הוליסטיים, בית הקפה של נוער כרמים, לילדים: רכיבה על גמל, שעת סיפור, סדנאות יצירה אקולוגיות, משחקי מים... ועוד המון הפתעות

היריד יתקיים השנה בסוף השבוע שלפני חג השבועות, ויהיה בסימן החג עם משחקי מים לילדים, סדנאות להכנת גבינות, אירועי לימוד בסגנון לימוד השבועות שיעסקו בתחומי העניין המאפיינים את הקיבוץ: פלורליזם, ישראליות, התיישבות, אקולוגיה ויהדות צעירה, רעננה, מתחדשת. את היריד ילווה פסקול מוזיקלי בדגש על מוסיקה ישראלית עדכנית ומקפיצה. השנה יהיו הופעות של יוצרים צעירים מהדרום ומופע מרכזי: קורין אלאל ורונית שחר. והמון פעילויות לילדים: רכיבה על גמל, הכנת פיתות על הסאג', שעת סיפור, סדנת יוגה לילדים, יצירות אקולוגיות ומשחקים נושאי פרסים

לפרטים נוספים נועה זמסקי noa@dots.co.il 054-4759138

אטרקציות וסיורים חקלאיים
שביל הסלט, מושב תלמי יוסף. לכל המשפחה. בתיאום מראש.
חוויה חקלאית מיוחדת לשבועות. נבקר בחממות הבשור, נלמד איך העגבנייה מטפסת למעלה, מה עושות שם דבורים ענקיות, נבקר בשדה חיטה, נקצור בחרמש ונכין קמח מהגרגרים, נמולל ונריח תבלינים ונכין פיתות על סאג' בדואי עם פסטו מתבליני החממה. נקטוף עגבניות בשלל צבעים, מלפפונים ופלפלים נאסוף גזר צבעוני משדה, נשתעשע במבוך עשוי פסיפלורה ונשלח יוני דואר עם ברכות ומשאלות.

מועדי פעילות: בכל ימי הפסטיבל בתיאום מראש. טלפונים להזמנות: 08-9982225, 052-8535442
מחיר הפעילות 37 ש"ח למשתתף מגיל שנתיים .הפעילות בתאום מראש במינימום משתתפים של 30 איש.

חוות ירקות שקד, מושב נתיב העשרה. לכל המשפחה. בתיאום מראש
גן ירק אורגני לקטיף עצמי של ירקות העונה. בואו לקטוף מלפפונים, עגבניות בשלל צבעים, סלרי, עשבי תיבול והכינו במקום סלט טרי ורענן. ואיתו – שקשוקה ומטעמים בטאבון – פוקאצ'ות ופיצות פריכות וטעימות, מעשה ידיכם בתוספת ממרח עגבניות שרי מיובשות ,ממרח פסטו ולאבנה מתוצרת הבית וכמובן ירקות החווה .בנוסף פינות יצירה לילדים. מה קוטפים בחווה מעודכן מידי שבוע בדף הפייסבוק של החווה!

מועדי פעילות: רק בשבתות, 10:00-16:00. טלפון להזמנות: 052-8360646. כניסה לקטיף בחווה-5 שקלים למשתתף. הירקות בעלות עשרה שקלים לקילו. פעילויות נוספות בתשלום

חוות אל היען, סמוך לפארק אשכול, לכל המשפחה
חווה תיירותית לגידול יענים. היכרות מקרוב עם בעל החיים החביב וארוך הצוואר, האכלת יענים, פינת יצירה וארוחות עשירות המבוססות על תנובת החווה והאזור – מנת ביצי שליו הגדלים בחווה, ביצי חופש מהתרנגולות שמסתובבות בחצר הבית, שמן זית וזיתים מהעצים שגדלים בחווה וריבות מפירות הבוסתן. גבינות, סלטים ומאפים מתוצרת חקלאי האזור.

השנה אנו מזמינים אתכם לקשקש ולשקשק את ביצת היען. יחד נפצח את הביצה ונכין מטעמים לפי בחירתכם (שקשוקה/אומלט/ביצת עין יעני). כשבסוף החוויה והארוחה תוכלו לחזור הביתה עם קליפת הביצה כמזכרת.
הארוחה מיועדת ל 10 – 6 סועדים וכוללת מבחר סלטים, לחמים ושתייה קרה (לימונדה/תפוזים). מחיר הארוחה והפעילות 450 ₪ לקבוצה של עד 10 איש. מומלץ לתאם מראש. מועדי פעילות: שישי – 9:00-13:00 שבת ובשבועות (4/6) – 10:00-16:00. טלפון להזמנות: צופיה – 052-6901660 שרון – 052-3311496

בחצר של אורה, כפר מימון. בתיאום מראש
סיורים מודרכים בבוסתן ובו 80 מינים של עצי פרי, חלקם נדירים ואקזוטיים, בסיום הסיור יוגש מיץ מפירות הבוסתן והסבר להכנת קונפיטורות וליקרים בייצור ביתי

מועדי הפעילות בפסטיבל: חמישי – בתיאום מראש, בכל שעה. שישי – בתיאום מראש, עד שעות הצהריים. שבת – סגור. טלפון להזמנות: 08-9941285, 054-4234833

חוות הקקטוסים- מושב תלמי יוסף
ימי שישי 10:00-14:00
סיור מודרך בחוויית הקקטוס הגדולה בישראל. גן בוטני בו תוכלו לראות, להכיר וללמוד על מגוון של אלפי קקטוסים וסוקולנטים מרהיבים ביופיים. לשמוע על כושר ההישרדות והריבוי של הצמחים ,לטעום מפרי הקקטוס ולפגוש צמח הדיאטה הפלאי- צמח ההודיה. לכבוד הפסטיבל- המבקרים בסיור יקבלו סלסלה מקש ויוכלו לקטוף מעלי הנפוליטוס ומפרי הצבר. בתום הסיור יחולקו מתכונים מודפסים להכנת מאכלים ממה שקטפו.

מחיר: 25 ₪ למבוגר ו- 10 ₪ לילד. הביקור בתאום מראש: שילה 050-7549648 או אירנה 050-8789732

חוויה מתוקה בקיבוץ יד מרדכי
במרכז המבקרים הנעים והממוזג של הקיבוץ יתקיימו סדנאות בישול מתוקות מדבש, בהן ההורים הילדים ומומחי הדבש ושל הקיבוץ יכינו מאפים מדבש ושמן זית.  כל משפחה תקח הביתה עוגה שאפתה במו ידייה ממתכון מיוחד.. בנוסף בפעילות חוויה מתוקה תתקיים הצצה לתוך כוורת אמיתית, נלקק דבש ונכין נרות מדונג דבורים. על הטרקטור ובעגלה יתקיים סיור בין ענפי הקיבוץ, עם עצירה קלה ברפת, וסיום באתר שחזור קרב תש"ח בו אפשר לספוג קצת היסטוריה וגם לטפס על טנקים אמיתיים. משך הפעילות כ-2.5 שעות. אין צורך בתיאום מראש.

מועדי פעילות: שבת 31/5 מ10:00 ועד 15:00. בכל שעה עגולה מתחילה פעילות. טלפון לפרטים נוספים [אין צורך להזמין מראש ]: 08-6720559 / 052-9323104 עלות: 55 ₪ לילד , 50 ₪ למבוגר .ילד מגיל 2 חייב בכרטיס.

מרכז ג'ו אלון, סמוך לקיבוץ להב, בתיאום מראש
סדנת גששות ואמנות הבישול הבדואי – סיור גששות בו נלמד את סודותיו של הטבע ונאסוף צמחי מרפא ותבלין, שישמשו אותנו להכנת ארוחת מטפונה בדואית עם עוף וירקות שורש אותה נטמין במדורה וגם נשמע סיפורי פולקלור בדואי. לאחר סיור מודרך במרכז ג'ו אלון והמוזיאון למורשת הבדואים, נסב לאכול את המטפונה שהכנו, עם תוספות מפנקות ועל מצע של אורז. נקנח בתה מתוק, קפה מר ובקלאווה.

מועדי הפעילות: חמישי-שבת, 09:00-16:00, בתיאום מראש מותנה במינימום משתתפים. טלפון להזמנות: 08-9913322. מחיר למבוגר: 78 ₪ לילד עד גיל 12: 58 ₪.

סיורי אוכל וקולינריה במסגרת פסטיבל האוכל החקלאי – מהשדה לצלחת.
במסגרת הפסטיבל  יערכו סיורי אוכל ייחודיים להכרות עם  הנופים והטעמים שצל צפון הנגב.
בואו ליהנות מהמרחבים הפתוחים , השדות החקלאיים ומיטב התוצרת של צפון הנגב המהווה את אסם התבואה והירקות של ישראל. בכל יום שישי (31.5, 7.6) יתקיימו שני סיורים . אוטובוס יאסוף את הנרשמים ומדריך מהאזור ילווה את הקבוצה בהסברים על האזור. בכל אתר בו נבקר נשמע את הסיפור האישי והמיוחד של המקום ונתכבד בטעימות האופייניות לאתר ולאזור.

יום שישי 30.5- מפגש ויציאה מצומת יד מרדכי.
ניתן להגיע לנקודת המפגש בתחבורה ציבורית או ברכב פרטי ולהחנותו במקום ולהצטרף לאוטובוס. האוטובוס יצא בשעה 9:30 , משך הסיור כ 4 שעות וצפוי להסתיים בסביבות השעה 13:30.

במהלך הסיור נבקר באתרים הבאים:
חוות ירקות שקד- מושב נתיב העשרה, גן ירק אורגני לקטיף עצמי של ירקות העונה.
מחלבת צאלה-חוות משק צאן- לצד שדות חקלאים ודיר כבשים הגשימה צאלה חלום ופתחה מחלבה המייצרת מגוון גבינות בוטיק מחלב כבשים. במקום נגריה אקולוגית ומגוון פעילויות באווירת החווה.
חוויית יונה- מושב פדויים, תיירות חקלאית לפי עונות השנה בחצר ביתה של יונה. פעילות חקלאית חווייתית וארוחה המבוססת על תנובת השדה, הבוסתן וגן הירק המשפחתי.
בכל אתר יינתנו טעימות ותתאפשר קניה של מוצרי מזון ומעדנים מתוצרת האזור.

הסיור בהרשמה מראש באתר הבשור: www.habsor.co.il ומותנה במינימום משתתפים.
מחיר הסיור : 90 ₪ לאדם, כולל סיור באוטובוס, הדרכה וטעימות קולינריות בכל אתר.
מחיר מיוחד ללנים באזור: 50 ₪ ( מותנה בהצגת אישור מאתר הלינה)

סדנאות שף ומסעדות
חגיגת גבינות-מחלבת צאלה במשק צאן
31.5
השף צחי בוקששתר מתארח במחלבת צאלה
השף בוקששתר, כותב ומגיש תכניות בישול, מייעץ לעסקים בתחום המזון ושותף ברשת המזללות המצליחה BLACK, יקיים תצוגת בישול והדגמה באווירת שבועות על בסיס גבינות המחלבה בשילוב עם ירקות הגדלים באזור.

בשעה 11:00- הזדמנות למפגש יוצא דופן עם השף, חוויה קולינארית ייחודית לפסטיבל, הכוללת הסברים, טיפים וכמובן טעימות. בשעה 13:00 תתקיים סדנת הדגמה נוספת. במקביל ומהלך כל היום יערכו בחווה מגוון סדנאות המתאימות לילדים ולמבוגרים: הכנת שיפודי גבינה וירקות מקוריים. הכנה וגילגול כדורי גבינה מתובלים. הכנת פיתה עם לבנה על סאג'.

בשעות 10:00 ו- 13:00 יתקיים במקום סיור הכולל את סיפור הקמת החווה, על אורח החיים המיוחד ותצפית על דיר הכבשים. בתום הסיור ייהנו המשתתפים מטעימת גבינות. עלות:15 ₪ לאדם.

שעת הפעילות: 10:00-17:00. מיקום: מרכז המבקרים-"מחלבת צאלה" – חוות משק צאן. חצי ק"מ דרומית לעין הבשור. הביקור בחווה וההדגמות של השף- ללא עלות. הסדנאות בתשלום ( 15 ₪ למשתתף, לכל סדנא, או 35 ₪ לכל הסדנאות.) גילאים: מתאים לכל המשפחה. לאורך כל היום: חנות הגבינות וגלריית העץ פתוחות. ניתן להזמין ולאכול במקום -פלטות גבינה ויין הבית.מומלץ להרשם לסדנאות מראש, בטלפון: 054-5488872, 052-8478935

ארטישוק- מסעדה כפרית וסדנאות בישול- מושב גיאה
מסעדה כפרית משפחתית בלב המושב, מקום קסום ושקט עם מרפסת עץ טובלת בירוק. המסעדה מרווחת, מוארת, מוקפת בעצים וצמחים, עם פינת סלון ביתית ומרפסת עם דק עץ יפיפייה. התפריט ,פשוט ולא מתחכם, על פי מיטב המסורת של המטבח האירופאי בו כל אחד ימצא את המתאים לו- בשר ויין , דגים, מנות צמחוניות, סלטים, פסטה טרייה ומגוון קינוחים. המקום מציע ארוחות בוקר, ארוחות עסקיות ומגוון מנות לשעות הערב. לרגל הפסטיבל יוצעו מנות ייחודיות, על טהרת תוצרת האזור. האווירה ידידותית למשפחות וילדים ובצמוד למסעדה ישנה פינת חי קטנה ומגרש משחקים לקטנים.

08-850-1300, 0537-226-605 שעות פעילות המטבח: א-ו 9:00-22:00 שבת 10:00-22:00 .המקום פתוח עד אחרון הלקוחות. בנוסף מתקיימות במקום סדנאות בישול המתאימות לילדים ומבוגרים.

במהלך שני סופי השבוע בפסטיבל יערכו סדנאות בישול הכוללות, לימוד והכנה של מנות ולבסוף מקנחים בארוחה מעשה ידינו.

31.05 יום שבת-סדנה למבוגרים 10:00 – 12:30
סדנה באווירת שבועות
מרק גספצ'ו קר וקיצי
רביולי במילוי ריקוטה ביתית ותרד, כשאת הריקוטה והבצק נכין בעצמינו. לקינוח -קוקטייל רענן בהשראת החג
עלות הסדנה 140 ₪

הסדנאות בהרשמה מראש ומותנות במינימום משתתפים. מושב גיאה, משק 42, 08-850-1300, 0537-226-605

מסעדת ״בית ליבנה״- מארחת את השף תומר ממסעדת סרגוס
29-31.5 מושב עין הבשור בתיאום מראש
מסעדה בתוך בית כפרי יפהפה בלב המושב.ארוחות גורמה באווירה מיוחדת מוגשות על ידי נחמיה ליבנה, השף בעל ניסיון רב השנים והבעלים של המסעדה.הארוחות נודעות באיכותן ובמרכיבים הטריים מתוצרת האזור. על כך יש להוסיף את צורת ההגשה לסועד והכל באווירה כפרית חמה וביתית ועם יחס אישי ומפנק.המנות נעשות תוך שימוש בחומרי גלם טריים מחקלאי האזור, ומהם מכין נחמיה שלל סלטים ותוספות למנות העיקריות.הארוחה כוללת מנות ראשונות, מנה עיקרית בליווי תוספות, שתיה קלה, שתיה חמה וקינוחים תוצרת בית. לרגל הפסטיבל יתווספו לתפריט אנטיפסטי וסלטים טריים מירקות האזור.נחמיה-היה הבעלים של מסעדת ״אחורי הקלעים״ בתיאטרון ירושלים וכיום השף והבעלים של מסעדת ״בית ליבנה״ במושב עין הבשור. נחמיה מארח את השף תומר ממסעדת ״סרגוס״ בתל אביב, לבישול משותף לרגל הפסטיבל.

המסעדה תהייה פתוחה במהלך הפסטיבל בתאריכים:29-31.5. מחיר לסועד 160 ₪
המקום מתאים לאירוח עד 40 איש. יש לתאם את הארוחה מראש . 052-8284152

סדנאות בישול אצל השף רודד
מושב שרשרת. בתיאום מראש
סדנאות בישול באווירה כפרית, בביתו של השף רודד, היוצרות פיוז'ן של טעמים - שילוב בין המאכלים של פעם לטרנדים של המטבח העכשווי, עם שפע ירקות ופירות טריים מחקלאי המושב ומגינת הירק של השף. טיפים וסודות לבישול גורמה, אוכל טעים ובריא וחומרי גלם משובחים. ארוחות שף וסדנאות בישול צליה של בשרים בפרנה (תנור פחם מסורתי צפון אפריקה) ניתן להזמין ארוחות שף וסדנאות בישול לקבוצות סגורות.

מועדי הפעילות:29.5- סדנת דגים בפרנה בשעה 19:00. 30.5- סדנת אסאדו בפרנה, בשעה 11:00. כל סדנה היא ארוחת שף הכוללת 5 מנות ,קינוח שתיה טבעית ויין מהיקב הפרטי טלפון להזמנות: 054-7730379

הניסים של השף- במושב צוחר
מסעדה ביתית קטנה , בה האוכל נעשה באהבה...ניסים מגיע, השף ובעל הבית מארח בביתו ומבשל באופן אישי לכל מי שבא לסעוד. מרכיבי הארוחה מתבססים על מיטב תנובת האזור והתוצרת הטריה הגדלה במשקים ובשדות הסמוכים . כל מנה ומנה נעשית בצורה אישית ומוקפדת בהתאמה לאופי הסועדים. הסלטים והמנות הן פרי דימיונו של השף ניסים- מגוון סלטים טריים ומרעננים, אשר נקטפו באותו היום מהחקלאים השכנים. לימונדה טרייה וריחנית, קינוחים תוצרת בית ועוד
הארוחה כוללת שתיה קרה, מנה ראשונה, מנה עיקרית, תוספות וקינוח.לכבוד הפסטיבל- תפריט מיוחד ומרענן מתאים לחובבי בשר, לצמחוניים ,ללא גלוטן וטבעונים., מתאים לאירוח של עד 18 איש.

כל יום בתיאום מראש-  052-4329599 08-9982379

מסעדת מידס, קיבוץ ברור חיל, מטבח ברזילאי בישראל
ב'קיבוץ של הסמבה' יש מקום מיוחד בו המתכונים נכתבו בקצב הקרנבל והטעמים רוקדים בצלחת. השום, הבצל וגם שמן הזית מגיעים מהשדות הסמוכים ויהיו בסיס למנות מיוחדות שיוגשו במהלך הפסטיבל. הבטטות ותפוחי האדמה שיוגשו לצידם ינענעו את חושי הטעם ממש כמו בחוץ-לארץ. לצד הספיישלים תוכלו לבחור בין לימונדה טריה מהפרדס הסמוך או יין בוטיק שמגיע מיקב מקומי. חדש במידס- בירת חיטה תוצרת בית, עשויה מיבוליי חיטת הנגב ,עשירה בארומה, בניחוח ברזילאי, מוגשת קרה ומהווה מרענן נפלא לימי הקיץ. במידס מגישים מגוון מנות בשרים על הגריל, אסאדו, דגים, פסטות וסלטים. לא כשר.

מועדי פעילות: שלישי עד שישי – החל מהשעה 18:00. פתוח בשבתות החל מ 12:00.
טלפון לפרטים והזמנות: 08-6803441 / 054-6744197 – נתן

מסעדת Sins- -מול מכללת ספיר
מסעדת שף המתמחה בפירות ים ודגים. זולי וחופית בן זקן הגשימו חלום ישן והקימו מסעדה קטנה וביתית המתמחה במאכלי ים , דגים ובשרים. מטרתם הייתה "להביא את תל אביב לאזור הדרום מבחינת רמת האוכל והשירות אך יחד עם זאת לשים דגש על מחירים נוחים". זולי בעברו היה שף של מסעדות נחשבות כמו: מסעדת "גוצ'ה" בתל אביב, מסעדת "לוקאס" ומסעדת "שה רומי". בסינס תמצאו תפריט עשיר ומגוון, מנות ייחודיות ואיכותיות המשלבות בין ים ליבשה.
בין המנות: אנטריקוט שרימפס בציר סרטנים, חזה עוף קלמארי ברוטב טחינה שחורה והמבורגר שרימפס. בנוסף, התפריט מציע מנות בשריות כגון: אנטריקוט NY ומבחר המבורגרים. לכבוד הפסטיבל- תוגש מנה ייחודית: מנה של מוסר ים על מצע של ירקות אנטיפסטי הגדלים בשדות באזור.

שעות פתיחה בסופי שבוע יום חמישי- שישי 19:00-23:00 שבת 12:30-22:00 08-6890452

פטגוניה, קיבוץ אור הנר, מטבח ארגנטינאי-מקומי
חברי קיבוץ אור הנר, יוצאי ארגנטינה, התגעגעו לבשר הנפלא שהשאירו מאחור כשעלו לארץ. מתוך התשוקה לבשר נולדה מסעדת פטגוניה. לצד הבשרים העסיסיים תוגש במסעדה חגיגת ירקות המגיעים משדות הקיבוץ, בהם סלט ישראלי קלאסי, קצוץ דק-דק. סלט כרוב לבן, חמוציות וצימוקים ברוטב אסייתי, וסלט ארגנטינאי קלאסי העשוי מחסה מסולסלת בליווי סהרוני עגבניות אדמדמות. מנה חדשה שתיכנס לתפריט מבוססת על אחד מהגידולים הרחבים ביותר של הקיבוץ – גזר. סלט גזר רענן בתיבול חמצמץ יוגש בימי הפסטיבל.

מועדי פעילות: ימי שישי בין השעות 19:00 ועד 22:00. בשבתות מ12:00 ועד 16:00. טלפון לפרטים ולהזמנות: 050-2400500

"האלפחורס של יהודית"- בית קפה ומאפיה- במושב כוכב מיכאל.
בין השדות, נמצאת הקונדיטוריה-קפה הממוקמת במבנה של טחנת קמח.
הסיפור מתחיל עוד בארגנטינה, כשסבא אמיליו פתח קונדיטוריה עם מאפים מעשה ידיו, טעמים המלווים את יהודית עד היום, אשר החליטה להגשים חלום ולפתוח מקום באווירה משפחתית ואינטימית, המציע מגוון מאפים טריים, עוגות ועוגיות, שנאפות במקום עם החומרים הכי טובים והמון אהבה. בית הקפה מציע מגוון מנות חלביות מפנקות מתוצרת הבית, על בסיס חומרי גלם מהאזור. מלבד המאפים ניתן לקנות במקום גם מוצרים מתוצרת האזור, כגון יין, שמן זית, חומרי גלם מצויינים לאפיה, מוצרים מארגנטינה, קמח (שמיוצר בטחנת הקמח) ועוד

שעות פתיחה: ימים א', ב', ד' בין השעות 9:00-15:00 בימי חמישי- 14:00-22:00 בשישי: 8:00-15:30 .בנוסף המקום מציע מגוון סדנאות אפיה (עוגות, עוגיות, מלוחים..) לילדים ולמבוגרים או סדנא משפחתית, הסדנאות מותאמות לאופי ומספר המשתתפים המתקיימות בתוך הקונדיטוריה בהדרכה צמודה, וכולל מקום ישיבה לאחר מכן על מנת שתוכלו ליהנות ממעשה ידיכם.  לפרטים-יהודית: 050850546.

 קונדיטוריית "העוגיות שלי בבית של סבתא טינה", מושב ישע.
בבית של סבתא טינה, כשהיא מוקפת בתמונות ילדות ובאווירה סנטימנטלית, מגשימה גלית חלום ישן ואופה שלל מאפים מתוקים ומלוחים. 24 סוגים של עוגיות, לחמים, קישים, עוגות, חלות, לחמניות וקרואסונים – ריחות מסחררים וטעמים מרגשים. לכבוד הפסטיבל הכינה גלית קולקציה של קישים, לחמים ופוקאצ'ות עם ירקות מהחממות של אביה ושל חקלאי האזור. תוכלו למצוא קיש כרובית עם פרמזן, קיש בטטה עם אגוזי מלך, לחם מלא עם חצילים, לחם שיפון עם עגבניות מיובשות ועוד. כשר למהדרין, חלבי. בשעות הפעילות ניתן לשבת במקום ולהנות מקפה איכותי בליווי מאפים ועוגיות. חלק מהמנות רק בתיאום מראש

מועדי הפעילות: ב-ה 08:30-15:00 יום ו' וערב שבועות 07:00-15:00. טלפון להזמנות: 054-4882662

מטעמי קוצ'ין – נשים מבשלות במושב נבטים. בתיאום מראש
כפר תיירותי לתרבות הקוצ'ינית ובו פסיפס חוויתי שכולל סיור בבית הכנסת היפהפה, מוזיאון מורשת יהדות קוצ'ין, מופעי פולקלור ומוסיקה, ביקור בגלריית שילובים (קרמיקה ומתכת-הביקור ללא עלות) אוהל אירועים וארוחות קוצ'יניות אותנטיות בבתי המבשלות. לרגל הפסטיבל יוצעו ארוחות קוצ'יניות מסורתיות עם מנות ייחודיות כמו מוט'ה קאלוס, קאראט צ'ייצ'ה, מסאלה דושה, שקשוקה קוצ'ינית, אופו מאו ועוד.

מועדי פעילות: בימים חמישי-שישי, בשני סופי השבוע של הפסטיבל. חמישי – 8:00-21:00 שישי – 8:00-14:00
טלפון להזמנות: 052-4409041, 08-6237783
ארוחה במטעמי קוצ'ין 85 ש"ח.

בנוסף ניתן לשלב ביקור במרכז מורשת יהדות קוצ'ין ובבית הכנסת הקוצ'יני הייחודי, לקבוצות בתיאום מראש. 08-6238299 עלות 15-20 ש"ח לאדם (כולל הדרכה מקצועית).



מחיר עיר שם האולם שעה יום תאריך

 
תגובת גולשים (0 תגובות)  
הוסף תגובה   לכל התגובות

הפוך לדף הבית   |   מי אנחנו  |  כתבו לנו   |  תנאי שימוש   | פרסום באתר   |   לרכישת כרטיסים   

ארכיון אינדקס   |  ארכיון אמנים   |  ארכיון אולמות   |  ארכיון אירועים   |  ארכיון כתבות

תיאטרון מחול | מוזיקה  | קולנוע  | קלאסי  | ילדים  | בידור  | פסטיבלים  | עניין  | אמנים

ביקורת תיאטרון  |  ביקורת מחולביקורת אופרהביקורת קולנועעולים השבוע | ראיונות קולנוע

ביקורת מוזיקה | ביקורת הופעות   |  ביקורת אלבומים |  אלבום והופעה  |  פותח קופסה  |   פותח קופה  

מה עושים עם הילדים בשבת  ההופעות השוות של השבועאירועים בחינם השבוע