 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
א |
ב |
ג |
ד |
ה |
ו |
ש |
|
| | |
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | | | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | | | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | | | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
הצגות שונות |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
חווה, האישה שקבעה את גורל המין האנושי, עומדת רגע לפני הטעימה מן הפרי האסור בגן עדן. ברגע זה, בכוחו הקסום של התיאטרון, היא הופכת לעשר דמויות נשיות בולטות מן המחזאות העולמית.
יוליה מ"רומאיו ויוליה" של שקספיר, קתרינה מ"אילוף הסוררת" של שקספיר, אלווירה מ"דון ז''ואן" של מולייר, נורה מ"בית הבובות" של איבסן, נינה מ"השחף" של צ''כוב, סטלה מ"שירת הלוויתן", ואלרי מ"רחוב" של ג''ים קרטרייט, שרונה מ"גן עדן דרום" של הלל מיטלפונקט" הטבחית מ"כריתת ראש" של חנוך לוין" והאישה הבודדה והחולנית מ"ברנשים וחתיכות" בשירה על חולי הבדידות – דמויות נשים שנכתבו בתקופות שונות ומייצגות תפיסות שונות של האישה, אך כולן נאבקות על אהבה, על עצמאות ועל כבוד בתוך הזוגיות או מחוצה לה - כל אלה הן הדמויות החולפות בדעתה של חווה ברגע המכריע של חייה.
ראיית הנולד וחווית החיים הארציים של המין הנשי דרך הדמויות השונות, מחזקת את הדרמה של האישה הראשונה העומדת בפני הפיתוי – לטעום או לא לטעום מפריו האסור של עץ הדעת.
צילום תמונה: יוסי צבקר
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|