 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
א |
ב |
ג |
ד |
ה |
ו |
ש |
|
| | |
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | | | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | | | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | | | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | | | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
רומנטי |
 |
|
|
|
| |
| The Bad Boy and Me |
אהבה מחוץ למגרש |
|
|
|
|
|
| |
| שחקנים: סיינה אגודוג, נואה בק, דרו ריי טאנר, ג`יימס ואן דר ביק, דבורה קוקס, אסיה ליזארדו |
הופעה ראשונה: 2024
משך הופעה: שעה ו-39 דקות
|
|
|
|
ארה"ב
דאלאס בריאן היא רקדנית צעירה שמנסה להשיג מלגה ל"קאל ארטס" (CalArts), בית הספר היוקרתי בו למדה אמה המנוחה. כאשר דרייטון נכנס לחייה של דאלאס היא מנסה להכחיש את משיכתה אליו, במחשבה שהוא צעיר ושחצן, אך מגלה שמתחת לחיצוניותו המצודדת מסתתר גבר צעיר המתמודד עם לחצים משפחתיים וטראומה נסתרת, כולל מערכת יחסים קשה עם אביו. הרומן המתפתח שלהם נתקל במכשולים רבים, ציפיות גבוהות וחוסר הוודאות הממשמש ובא של סיום הלימודים. האם דאלאס תוכל לפתוח את ליבה למישהו שהיא משוכנעת שאסור לה לסמוך עליו - והאם דרייטון יכול להתעלות מעל האתגרים שלו ולהוכיח שהוא ראוי לה?
ביקורות **
מסוג הקומדיות הרומנטיות הקלישאיות הנוראיות בעיניי. סרט על אישה וגבר צעירים הנמשכים זה לזה ולוקח להם 99 דקות כדי לברר אם הם באמת מתאימים זה לזה. נכון שהסרט הזה מיועד לבני נוער, אבל גם קהל היעד הזה נראה הרבה יותר אינטליגנטי ממה שמציעים לו כאן. תסריט רדוד וירוד, דיאלוגים לכאורה כנים, אבל לא אמינים בעליל, וסיפור שאני ממש מתקשה להאמין לו. מצד שני, אולי אני באמת כבר רחוק כל כך ביולוגית מהדור הזה, שאני לא מבין דבר וחצי דבר בחומרים שהוא צורך. (נחום מוכיח, אתר הבמה)
|
|