צדי צרפתי יביים מחזמר שכתב שלמה מושקוביץ עם תלמידי הסטודיו של יורם לוינשטיין
מחזמר חדש מאת שלמה מושקוביץ (מחזאי הבית של "הבימה") בבימויו של צדי צרפתי על חייו ותעלומת מותו של אייקון התרבות אריס סאן, יעלה באוקטובר באולם התיאטרון של הסטודיו של יורם לוינשטיין .
חייו של הנער היווני שעלה לישראל בגיל 17 והפך ל"מגה סלב" הראשון בארץ לפני שנרצח ככל הנראה על ידי המאפיה בארה"ב, היוו מקור בלתי נדלה למדורי הרכילות של אותה התקופה. הזמר המוכשר שיצר להיטי ענק כמו "סיגל", "בחיים הכל עובר" ו"בום פם" שעדיין מתנגנים בגרסאות שונות ברדיו, חי את חיי הטברנות ביפו של שנות השישים והשבעים, לצד חיי חברה תוססים והתחככות עם בכירי הצבא והשלטון בארץ ביניהם משה דיין , אשכול ועוד.
יחסיו המתוקשרים עם הזמרת עליזה עזיקרי, זמרת יפיפייה מלהקת הנח"ל (עליה כתב את "נערה ממש אוצר"), שעזבה למענו את בעלה ניסים עזיקרי (שחקן ב"הבימה"), לא ירדו מכותרות עיתוני הרכילות באותה תקופה: אהבה סוערת, ילדה משותפת, אלימות ובגידות.
המחזמר מתמקד בסיפור האהבה בין עזיקרי לסאן, סיפור אהבה בעל סוף טרגי. על הבמה תעמוד תזמורת מלאה של נגני בית הספר "הד" למוזיקה).
את המחזמר מביים צדי צרפתי,בתפקיד עליזה עזיקרי תשחק בוגרת הסטודיו הדר רצון-רותם, שהופיעה בין השאר בסרט "חקירה מעבר לקווים" לצידם של מריל סטריפ וג'ק גילנהול ובתפקיד אריס סאן ישחק ארז רגב.
עריכה ועיבוד מחזה: עינת ברנובסקי. ניהול מוזיקלי: שי בן יעקב. הדרכה קולית, טכניקה והגשה: ריקי בוגטין. כוריאוגרפיה: מוריה זרחיה. תפאורה: אבי שכוי. תלבושות: ארז מעין. תאורה: אורי מורג . קורפטיציה: מיכל סולומון.
"אריס סאן" (צילום: רדי רובינשטיין)
שחקנים: הדר רצון-רותם, ארז רגב, לירז חממי, איתי פלג, ניב פטל, נועה אילתי, רמי קאשי, יעל וקשטיין, תזמורת בית הספר למוזיקה "הד", קורוס של 13 שחקנים, תלמידי הסטודיו.
המחזמר "סיגל" יעלה בבכורה ביום שישי, 8 באוקטובר 2010 ב-14:00 באולם התיאטרון של הסטודיו של יורם לוינשטיין ומדי ערב ב-20:30 עד ה- 31 באוקטובר (בימי שישי ב- 14:00). כרטיס: 90 ₪. טל' לרכישת כרטיסים: 03-6886514.