קרולינה, עמיר לב, דניאלה ספקטור, אלקטרה ועוד בפסטיבל מוזיקת האינדי במצפה גבולות
פסטיבל “In D Negev", חוזר לסיבוב רביעי והפעם – למשך שלושה ימים ושני לילות בין התאריכים 9-7 באוקטובר, על רקע הנוף הבראשיתי של מצפה גבולות שבנגב.
הפסטיבל יכלול הופעות וסטים חיים ומגוונים של מיטב האמנים ומשפחות האינדי המקומיות, בדגש על שיתופי פעולה ייחודיים וחד פעמיים.
בין האמנים: ביניהם: קרולינה, עמיר לב יחד עם להקת Tree, אלקטרה מארחת את קוואמי, ישראלים/פעולה/סקס (מאור כהן), דניאלה ספקטור ומיכל לוטן, יעל דקלבאום, נועם רותם ונערות ריינס, בום פם נגד האחים רמירז במופע זירה ועוד.
כמו כן, יתקיימו שני ערבי נושא, בהנהגת חלוצי האלקטרוניקה אודיו מונטאז' וTABAC- עם אורחים משלל לייבלים, בתקלוטים, סטים אלקטרוניים ועוד.
עוד יפעלו בפסטיבל מיצגי אמנות פלסטית מקורית וחתרנית בהשראת פסטיבלים גדולים מן העולם, קולנוע חוצות, תחנת רדיו עצמאית, ביצירה משותפת עם הקהל כחלק מרעיון "הקוד הפתוח" של הפסטיבל כולו.
"אינדינגב" הוא אירוע ללא מטרות רווח כספי והוא למען ובשביל חשיפה הדדית בין הקהל והאמנים. לדברי מתן נויפלד, ממארגני הפסטיבל: "בתוך ארבע שנים נוצרה קהילה אורגנית אמיתית סביב אמנות, אמונה, יצירה ומוזיקה. אינדינגב מקדם תפיסה עדכנית ביצירה וצריכה, בתעשיית מוזיקה שמשתנה תדיר, ללא מחיצות בין אמן לאוהד, למפיק, למנהל תוכן. רק בצורה כזו, באירוע קהילתי ייחודי, ללא שאיפות מסחריות, בקרקע בתולית, ניתן לייצב דפוס מחשבה שונה מהמקובל, ולהמשיך להפריח עולם שלם של צלילים, להוליך את הזרם, עם מארג חזק ורחב של מאמינים"
במקום יוקם מתחם קמפינג נוח וכן דוכני אוכל ושתייה זולים.
רכישת הכרטיסים בהזמנה מראש בלבד, דרך אתר האינטרנט ונקודות המכירה (אין מכירת כרטיסים במקום!). מחיר כרטיס לכל שלושת ימי הפסטיבל: 170 שקל. לפרטים נוספים באתר הפסטיבל: www.indnegev.co.il