סגור בנר
אמנים עניין פסטיבלים בידור ילדים קלאסי קולנוע מוזיקה מחול תיאטרון
רכישת כרטיסים אינדקס דרום ירושלים צפון חיפה מרכז תל-אביב
הופעות, פעילויות לילדים, לוח מופעים, סרטים וכרטיסים
עניין
לוח האירועים 2022 מאי 
א ב ג ד ה ו ש
1011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ידיעה
 
מאת: מערכת הבמה ערב תרבות מדע במכון דוידסון
 

 
 
מכון דוידסון שבמכון ויצמן למדע ברחובות מקיים הרצאה על הטופו: מדע, תזונה וקולינריה


הציבור הרחב מוזמן לאירוע "טופו בטעם" - ערב תרבות מדע מהנה שיתקיים במכון דוידסון שבמכון וייצמן למדע ברחובות במסגרת הסדרה "מפגשים בחזית המדע".

הערב הכולל הרצאה על המדע אשר בבסיס תהליכי ההכנה של מוצרי הטופו, היבטים תזונתיים של צריכת סויה טופו ופיטואסטרוגנים וכן הדגמה וטעימות של מוצרי הטופו. הערב יכלול הרצאות, הדגמה וטעימות.  

המציגים בערב הם ד"ר נעמי זיו, ד"ר לכימיה וביואינפורמטיקה, כותבת ומרצה על הכימיה של הבישול וכותבת את הבלוג "מדע בצלחת", הגר מילר-אלמוג, דיאטנית קלינית, שירותי בריאות כללית, מחוז תל אביב יפו ושף בועז צאירי, M.A., מייסד מסעדת "סאקורה" וטופו מאסטר.

טופו-בטעם-01.jpg
"טופו בטעם" (יח"צ)

האירוע יתקיים ב-25 בנובמבר 2014 בשעה 19:30 באולם הברווז, מכון דוידסון לחינוך מדעי, מכון וייצמן, רחובות. מחיר לכרטיס: 70 ש"ח, ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש באתר האינטרנט. לשאלות ובירורים: 08-9378300

למועדי מופעים >

19/11/2014   :תאריך יצירה

הדפס הוסף תגובה

הפוך לדף הבית   |   מי אנחנו  |  כתבו לנו   |  תנאי שימוש   | פרסום באתר   |   לרכישת כרטיסים   

ארכיון אינדקס   |  ארכיון אמנים   |  ארכיון אולמות   |  ארכיון אירועים   |  ארכיון כתבות

תיאטרון מחול | מוזיקה  | קולנוע  | קלאסי  | ילדים  | בידור  | פסטיבלים  | עניין  | אמנים

ביקורת תיאטרון  |  ביקורת מחולביקורת אופרהביקורת קולנועעולים השבוע | ראיונות קולנוע

ביקורת מוזיקה | ביקורת הופעות   |  ביקורת אלבומים |  אלבום והופעה  |  פותח קופסה  |   פותח קופה  

מה עושים עם הילדים בשבת  ההופעות השוות של השבועאירועים בחינם השבוע