 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
א |
ב |
ג |
ד |
ה |
ו |
ש |
|
| | |
| | | | | | | 1 | | | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | | | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | | | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | | | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | | 30 | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
עניין |
 |
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
יצירה: יהונתן רון ליווי אמנותי: טל קון עיצוב חלל: קמע דיבון |
|
|
|
|
שחקנים ושחקניות מבצעים.ות מונולוגים בפני צופים יחידים, ללא האשליה התיאטרונית. במקום להציג, הם יבקשו לפגוש ולחקור את המדיום. הצופה הוא זה שקובע את אורך המפגש וגבולותיו, ובכך משתנה חלוקת הכוח המסורתית שבין השחקן.ית לקהלו. בהיעדר במה, קהל, תפאורה או תלבושות, הצופה הופך, בעל כורחו, למושא מאווייה של הדמות. באופן זה הוא מקבל על עצמו, בכל חדר, תפקיד אחר עבור השחקן/ית השוהה בו. העבודה מעמידה במרכזה את המפגש האנושי כפעולה אמנותית, בעודה בוחנת את החד־פעמיות של האירוע התיאטרוני ושל המרחב הפוטנציאלי המתקיים בין שני זרים הסגורים בחדר הנועד להתבוננות באמנות.
שם העבודה הוא פראפרזה על ״הקיר הרביעי״ – החיץ המדומיין בין הבמה לבין הקהל. השם מעודד מחשבה על היות ״קיר חמישי״ מרחב חדש של נוכחות, של דמיון ושל משחק משותף.
עבודת־משך פרפורמטיבית מרובת משתתפים, במהלכה יוצבו בכל אחד מחדרי הגלריות בקומה 2 שחקן או שחקנית שיבצעו מונולוג לצופה יחיד/ה. הפעולה חוקרת את המפגש האנושי כפעולה אמנותית ובוחנת את החד־פעמיות של האירוע התיאטרוני.
משתתפים: טל פלג בלנקשטיין, שירי גדני, עדי גילת, דיקלה הדר, נעם פרנק, אלעד משה, לנה פרייפלד, אלון פרידמן, נינה קוטלר, ירדן גלבוע, תמר אלקן מאושר, ידידיה ויטל, אמיתי יעיש בן אוזיליו.

 צילומים: רון קדמי, רון רוברט, אוראל רביבו, אוסקר אבוש, דביר גישז, ויטלי פרידלנד, אלון שילדקאוט, אביגיל עוזי, אביטל פלסי פלג, נועה ניר, סלי בן ארי, יורי וסלוב
23 באוק׳ 2025, 19:00 – 22:00 24 באוק׳ 2025, 11:00 – 14:00 25 באוק׳ 2025, 11:00 – 14:00
|
|
|
| מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|