|
|
 |
כתבה |
 |
|
|
|
|
מאת: מערכת הבמה
|
בכורה בישראל ליצירתו של המלחין ארווין שולהוף |
|
|
הקונצרט השני בסדרת "מלאכי המוסיקה" בהיכל אמנויות הבמה בהרצליה יוקדש למלחינים הגדולים והחשובים של צ`כיה, תחת הכותרת "הקריסטל של בוהמיה".
את הקונצרט,שיתקיים ביום חמישי ה-10 בנובמבר 2005 , תבצע התזמורת הסימפונית ירושלים, רשות השידור בניצוחו של מארק פארובסקי (פולין) שתארח את הצ`לנית הצעירה מיכל קורמן, ואת הפסנתרן יוני לויאטוב.
במרכז הקונצרט: ביצוע בכורה לקונצ`רטו לצ`לו ותזמורת מאת ארווין שולהוף, מלחין יהודי צ`כי שמצא מותו ב – 1942 במחנה טרזנשטט. מארגני הסדרה רואים בביצוע זה הכרת כבוד לדור שלם של מלחינים יהודים אשר נספו בשואה.
בנוסף תכלול התכנית יצירות ממיטב הרפרטואר הקלאסי של מלחיני צ`כיה: פולקה מתוך האופרה "הכלה המכורה" מאת סמטנה, הפואמה הסימפונית "מולדתי" אף היא פרי עטו של סמטנה וכמובן הקונצ`רטו לתזמורת וצ`לו מאת דבוז`אק. את תפקיד הסולו תבצע הצ`לנית מיכל קורמן.
מחיר כרטיס: 140 ₪.
לפרטים: 09-9729999.
09/11/2005
:תאריך יצירה
|
|
|