|
|
 |
הסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
יוצרים: רועי מליח רשף ויואב יפת , אורי בוסתן מאת: ג'ון קולוונבאך תפעול תאורה: אילנה שושן דיאמנט ורועי מליח רשף בימוי: רועי מליח רשף תעתוק וניהול מוזיקלי: מאיה פלג תאום אמנותי: אמיר ירון תחקיר ועריכה: עמית זמיר |
הופעה ראשונה: 11 בינואר 2006
משך הופעה: כשעה וחצי כולל הפסקה
|
|
|
|
המחזה מספר על שני אחים, ג''ק חוזר הביתה באופן בלתי צפוי אחרי היעדרות של חמש עשרה שנה ומוצא את אחיו הקטן, רוברט, חי בתוך עולם פרטי משלו שרחוק מלהיות רגיל. רוברט מואשם בפשע מוזר, למקלחת שלו יש חיים משלה ומשהו מפלצתי צומח בתוך המקרר. השניים נאלצים להתמודד עם העולם החדש שנוצר מסביבם, להכיר מחדש אחד את השני, להתמודד עם הזיכרונות שלהם, ועם צילו של אביהם שלכל אחד מהם יש תמונה מעט שונה לגביו.
פורטרט אנושי, טרגי-קומי ומוזר של שני אחים נטושים שמלמד אותנו שב
יום רגיל אחד יכולים לקרות דברים יוצאי דופן.
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
תגובת גולשים (3 תגובות) | | | | הוסף תגובה לכל התגובות | | 3. הצגה מדהימה!
 | |  | | השחקנים מוכשרים והעלילה מרגשת בטרוף!
הצגה שסוחפת את הקהל וגורמת לו להרגיש ממש חלק ממנה
פשוט מקסים!
הוסף תגובה | |  | |  |
| 2.
 | |  | | הצגה טובה ומיוחדת. מחזה מיוחד. הישג מרשים של יוצרים צעירים שלא מפחדים, ובאומץ רב מצליחים להרים הפקה תיאטרונית שכזו. השחקנים שמים את הנשמה שלהם בתפקידים ומשחקים משחק יוצא מן הכלל. הבימוי והתירגום גם הם מרשימים ביותר. פשוט הישג גדול. תמשיכו ככה ותהיו אמנים גדולים ותזכרו לדורות.
הוסף תגובה | |  | |  |
| 1. הצגה מיוחדת ואנושית כל כך שזה מכאיב
 | |  | | ראיתי וזה צימרר אותי, רציתי לרץ לחבק את הילדים שאין לי או את אחי או מישהו. אין כאלה הצגות! פשוטה, אמיתית, ובעיקר קרובה אלינו.
2 השחקנים מחזיקים שעה וחצי בלי שטיקים, בלי כלום, הם פשוט שם.
אני ממליץ
הוסף תגובה | |  | |  |
אריאל בן שור , (15/01/2006) |
|
|
|
|