 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
א |
ב |
ג |
ד |
ה |
ו |
ש |
|
| | |
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | | | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | | | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | | | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
בית אבי חי |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ניהול אמנותי: רפי פוך הפקה: תמר עקוב |
|
|
|
|
הפסטיבל הרביעי לתיאטרון חובבים דובר אנגלית
במשך שלושה ימים יציגו בבית אבי חי מיטב הרכבי הדרמה והמוזיקה דוברי האנגלית הפועלים בארץ, וכן שתי קבוצות מחו"ל.
ההצגות תעסוקנה במגוון רחב מאוד של נושאים, וביניהם ההגירה והחוויה הישראלית. בפסטיבל ישתתפו לצד תיאטרוני החובבים גם קבוצות תיאטרון מקצועי. הפסטיבל הוא בבחינת זרקור לתחום התרבות המשגשג של קבוצות תיאטרון דוברות אנגלית בישראל.
בין ההצגות:
רביעי, טז בניסן 27.03.2013, 18:00 Karen’s Way: a Kindertransport Life המחזה מספר את סיפורה של קרן גרשון, ניצולת שואה, על הילדות בצל גרמניה הנאצית של שנות ה-30 דרך סיפורים ושירים שכתבה. המופע עלה גם בפסטיבל אדינבורו, שם זכה לביקורות נלהבות.
רביעי, טז בניסן 27.03.2013, 21:00 Imama Imama, או בגרסתו העברית "אמא'לה", הוא מחזה שכתבה וביימה הדר גלרון. המחזה, שתורגם לאנגלית במיוחד עבור הפסטיבל, דן בסוגיות הקשורות לעולמן של נשים דתיות בישראל: קדמה מול מסורת, פמיניזם והזרמים השונים בתוך החברה הדתית.
חמישי, יז בניסן 28.03.2013, 18:00 Baltimore/Jerusalem המופע Baltimore/Jerusalem עוסק בחוויית העבודה המשותפת על המחזמר Hairspray, שמעלים קבוצת תיאטרון דוברי האנגלית הדרן ושחקנים ממרכז מלכת שבא לתרבות אתיופית.
חמישי, יז בניסן 28.03.2013, 21:30 Buba Myses מופע מוזיקלי פרוע וסוער ובו תציג קבוצת מוזיקאים שחזרו בתשובה רוק יהודי בתחפושות של בובות – בדומה לרד-בנד או המאפטס. חברי הקבוצה מבטיחים להקפיץ את הקהל עם שמחה ונשמה יהודית אמיתית.
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|